Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Θεραπεία και αποκατάσταση του δέρματος με σαλιγκάρια

Σε όλο τον κόσμο, της καλλυντικής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας ήδη εδώ και πολύ καιρό  άρχισαν να αγοράζουν σαλιγκάρια που εκτρέφονται σε αγροκτήματα για χρήση στην παρασκευή των κρεμών ή αλοιφών.

Ο μεγάλος θεραπευτής Ιπποκράτης γνώριζε τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Αυτóς éκανε αλοιφή απο εγκαύματα με βάση τη βλεννίνη, αντιμετώπισε φυματίωση και αναιμία με μύδια.

Εαν στο φαγητό καταναλώνεται κυρίως σταφυλιών σαλιγκάρια, είναι καλύτερο για τη θεραπεία του δέρματος και την επούλωση θεωρούνται γίγαντας της Αφρικής Achatina. Στη φύση, αυτές μεγαλώνουν μέχρι 25 εκατοστά, ενώ σε αιχμαλωσία το μέγεθός τους — 10-15 εκατοστά.

Θεραπεία και αποκατάσταση του δέρματος με σαλιγκάρια

Φυσικά, τα μαλάκια που βρίσκονται σε φυσικές συνθήκες, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μπορούν να είναι φορείς των βακτηρίων. Επειδή ισχύουν μόνο αγρόκτημα Achatina.

 

Τον εικοστό αιώνα, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Ιάπωνες στρατιώτες έφεραν αυτά τα μεγάλα γαστερόποδα στην πατρίδα τους. Ακόμη  κατά τη διάρκεια του πολέμου, αυτες διαπίστωσαν ότι είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης. Στις ασιατικές χώρες άρχισε μια πραγματική σαλιγκάρι μπούμα. Από τους προετοιμάσει διαφορετικά πιάτα, και στη συνέχεια θυμήθηκε τις εξαιρετικές ιδιότητες του σαλιγκαριού βλεννα και άρχισε να το χρησιμοποιήσει για την αναζωογόνηση  και την επούλωση .

Ένα μεγάλο ποσοστό ιαπωνικών και κορεατικών καλλυντικών περιέχει βλεννίνη σαλιγκαριών ως ένα από τα κύρια συστατικά. Τα πλεονεκτήματά του:

  • είναι υποαλλεργικό.
  • περιέχει κολλαγόνο, αλλαντοΐνη, βιταμίνες Α, Β, C, Ε, γλυκολικό οξύ και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά.
  • δεν έχει αντενδείξεις για χρήση.
  • έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
  • περιέχει φυσικό ηλιακό φίλτρο.
  • θρέφει, ενυδατώνει, αναζωογονεί το δέρμα.

    

Στην Ιαπωνία είναι επίσης πολύ δημοφιλές μασάζ που γίνεται με τη βοήθεια σαλιγκαριών. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις χρήσιμες ιδιότητες, το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από αρκετές περιόδους σύνδεσης. Επιπλέον,  αυτο είναι επίσης πολύ ωραία. Οι υποδοχείς στο πρόσωπο είναι ευαίσθητοι. Οι κυματιστές κινήσεις του μαλακίου μαλακώνουν απαλά το δέρμα, το κορεσμό του με οργανικές ουσίες.

Συνήθως η διαδικασία συμβαίνει έτσι: το πρόσωπο καθαρίζεται καλά, μετá ο αισθητικός βάζει ένα σαλιγκάρι στο μέτωπο και δύο στα ζυγωματικά. Πρώτον, χρειάζονται λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν και να σας γνωρίσουν. Κατόπιν αρχίζουν να σέρνουν. Ο ειδικός κατευθύνει τα μαλάκια, καθώς θέλουν πάντα να πλησιάσουν στο στόμα του πελάτη. Εδω υπάρχει  το πιο υγρό περιβάλλον.

Η θερμοκρασία στου δωματίου πρέπει να είναι άνετη, επειδή τα σαλιγκάρια πρέπει να κινούνται και να μην κοιμούνται. Εάν συμβεί αυτό, ο αισθητικός τους καθαρίζει με νερό και αυτες  χτυπούν και πάλι στο δρόμο.

Η σύνοδος διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Μετά από αυτό εφαρμόζεται μια ουδέτερη κρέμα, σκοπός οποίας είναι να κρατήσει τα θρεπτικά συστατικά στο δέρμα και να τους επιτρέψει να διεισδύσουν μέσα. Αρκεί να κάνετε 5-10 διαδικασίες, μετά από τις οποίες θα νιώσετε την ενυδάτωση και την καθαρότητα του δέρματός σας. Το πρόσωπο θα λάμψει κυριολεκτικά!

Θεραπεία και αποκατάσταση του δέρματος με σαλιγκάρια

Η φαρμακευτική βιομηχανία σήμερα επίσης ενεργά χρησιμοποιεί σαλιγκάρια. Υπάρχουν εκμεταλλεύσεις που αναπτύσσουν την Achatina ειδικά για τα εγκαύματων κέντρων. Σε εγκαύμα η βλεννίνη ανακουφίζει από το πρήξιμο, μειώνει τον πόνο και θεραπεύει τον κατεστραμμένο ιστό.

Η βλέννα είναι συστατικό στην αλοιφές και κρέμες απο ουλές, ραγάδες και επίσης αντιμετωπίζει την ψωρίαση. Για τους ανθρώπους που πάσχουν από μια τέτοια ασθένεια, γίνεται ευκολότερο: το δέρμα στεγνώνει και ξεφλουδίζει λιγότερο.

Βλεννίνη Achatin είναι πραγματικά μια πανάκεια για τη σωτηρία και την επούλωση του δέρματος. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι τα θρεπτικά συστατικά είναι φυσικά. Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη βιώσει το ορατό αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιούν κρέμες, ορούς και μάσκες που βασίζονται σε αυτό.

Δοκιμάστε και εσείς!

[getsocial app=sharing_bar]

Оставить отзыв

avatar
wpDiscuz

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: