Σαλιγκάρι Βουργουνδίας

Η «Snails House» είναι η κορυφαία φάρμα εκτροφής σαλιγκαριών στην Ευρώπη. Ασχολούμαστε με την εκτροφή και χονδρική πώληση των νωπών και μαγειρεμένων σαλιγκαριών βάσει των πιο εκλεκτών συνταγών της διεθνούς κουζίνας. Κατά το μαγείρεμα των σαλιγκαριών à la Bourguignonne χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα πιο φρέσκα βιολογικά υλικά και τα σαλιγκάρια υψηλής ποιότητας, τα οποία πέρασαν από όλα τα στάδια καθαρισμού και προετοιμασίας χωρίς να χρειαστεί να προβλάβετε τους διάσιμους σεφ. Οι λιχουδιές του «Snails House» είναι ήδη έτοιμες, αρκεί να ζεσταθούν και στα τραπέζια του εστιατορίου σας θα έχετε γκουρμέ πιάτα στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Αγοράζοντας τα προϊόντα μας χοντρικά, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε οικονομία στην διαδικασία του μαγειρέματος διατηρώντας όμως την ποιότητα των θεσπέσιων πιάτων.

Συνθήκες εκτροφής και διατροφικές αξίες των σαλιγκαριών

Με την αύξηση κατανάλωσης των εκλεκτών οστρακοειδών δημιουργήθηκε η ανάγκη για δημιουργία ειδικών εγκαταστάσεων για την εκτροφή τους. Η εταιρεία «Snails House» εκτρέφει τα σαλιγκάρια σε φυσικές, ιδανικές συνθήκες αναπαραγωγής. Το κύριο κριτήριο στην εκτροφή των οστρακοειδών είναι η διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας και του επιπέδου υγρασίας με σκοπό την ευνοϊκή αναπαραγωγή τους. Οι επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι το κρέας τους είναι πλούσιο σε βιταμίνες των ομάδων Β, Α και ΡΡ και συνεπώς συνιστάται ιδιαίτερα η κατανάλωσή τους.

Αγοράστε τα καλύτερα σαλιγκάρια Βουργουνδίας χονδρικά

Τα σαλιγκάρια που απέκτησαν το απαιτούμενο μέγεθος υποβάλλονται σε ειδική επεξεργασία και καθαρισμό. Ύστερα είναι έτοιμα για μαγείρεμα βάσει των παραδοσιακών γαλλικών συνταγών. Αυτά τα μοναδικά και πολύ θρεπτικά μαλάκια καταναλώνονται σε πολλές χώρες του κόσμου. Η χρήση στα γαστρονομικά πιάτα υψηλής κουζίνας καθορίζεται από την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα, γεγονός που καθιστά το escargot όχι μόνο θρεπτικό αλλά και διαιτιτικό. Τα πιάτα που περιέχουν την συγκεκριμένη ποικιλία σαλιγκαριών θεωρούνται ντελικατέσσεν και περιλαμβάνονται στα μενού των ακριβών ευρωπαϊκών εστιατορίων.

Σαλιγκάρια Βουργουνδίας: συνταγή

Μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες συνταγές μαγειρικής στον κόσμο είναι η συνταγή Βουργουνδίας (Escargots préparés à la Bourguignonne). Παρά τη φινέτσα αυτής της απολαυστικής συνταγής, συχνά μαγειρεύεται στο σπίτι. Μπορεί κανείς να βρεί το escargot στα καταστήματα σε παγωμένη, κατεψυγμένη ή κονσερβοποιημένη μορφή. Για το μαγείρεμα θα χρειαστείτε τα εξής προϊόντα:
  • κρέας σαλιγκαριών
  • κελύφη
  • λευκό κρασί
  • καρότο
  • κρεμμύδι
  • ρίζα μαϊντανού
  • φύλλα σέλινου
  • ξίδι
  • μπαχαρικά (φύλλο δάφνης, θυμάρι, αλάτι).
Πλύνετε προσεκτικά τα σαλιγκάρια και βράστε τα σε νερό αφερόντας αργότερα τα κελύφη. Καλύψτε το κρέας σαλιγκαριών με κρασί και ξύδι, προσθέστε ψιλοκομμένα λαχανικά και βράστε σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα. Αφού βράσουν, βγάλτε τα από τη φωτιά και αφήστε τα να κρυώσουν χωρίς να αφαιρεθούν από το ζωμό. Στο σπίτι καλύτερα να φτιάξετε τα escargot σε σάλτσα λευκού κρασιού ή σκόρδου. Πλένουμε τα υπόλοιπα κελύφη και τα βράζουμε προσθέτοντας την μαγειρική σόδα. Ύστερα, τα πλένουμε και στραγγίζουμε. Βάλτε λίγο βούτυρο με άρωμα σκόρδου στο κέλυφος, μετά βάλτε τοποθετήστε το κρέας του σαλιγκαριού μέσα στο κέλυφος και κλείστε το με βούτυρο. Βάλτε τα γεμιστά σαλιγκάρια Βουργουνδίας με βούτυρο σε ένα τηγάνι ή σε ένα σκεύος για μαγείρεμα των σαλιγκαριών, ζεσταίνετε τα στο φούρνο για 5-8 λεπτά και σερβίρετε. Μπορείτε να διακοσμήσετε το πιάτο με χοντρό αλάτι και χόρτα. Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το εκλεκτό πιάτο χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας. Οι σύγχρονες τεχνικές επιτρέπουν την δημιουργία του αγαπημένου πιάτου πολλών Ευρωπαίων σε προμαγειρευμένη μορφή. Χάρη σε αυτές τις σύγχρονες τεχνικές μπορείτε να αγοράσετε τα σαλιγκάρια Βουργουνδίας, τα σαλιγκάρια Σομιέρ (les estragots du Sommieres), τα σαλιγκάρια Λιμουσίν (les escargots du Limousin) και να τα ετοιμάσετε μόνοι σας. Αρκεί να ξεπαγωθεί και το ντελικατέσσεν είναι έτοιμη για κατανάλωση. Οι καλύτεροι σεφ φτιάχνουν αριστουργήματα της γαλλικής κουζίνας. Για να γευτείτε την αγαπημένη γαλλική συνταγή, οι σεφ μας παραδοσιακά χρησιμοποιούν το καλύτερο λευκό κρασί, φρέσκα λαχανικά και τα σαλιγκάρια υψηλής ποιότητας. Τα ήδη έτοιμα κατεψυγμένα σαλιγκάρια Βουργουνδίας μεταφέρονται σε θερμοκρασία -18 βαθμούς σε κουτιά βάρους των 5 κιλών. Σε αυτή τη μορφή τα έτοιμα ντελικατέσσεν μπορούν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Χάρη στα ειδικά κοντέινερ μεταφοράς, τα προϊόντα μας δεν χάνουν τη φρεσκάδα και τις γευστικές τους ιδιότητες. Παραγγείλετε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας της εταιρείας «Snails House»! Φροντίζουμε για την παράδοση παραγγελειών χονδρικής των escargot σε όλο τον κόσμο!

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος