Σύνθετη ζωοτροφή για σαλιγκάρια

Το «Snails House» είναι μια μεγάλη εταιρεία που όχι μόνο αναπαράγει σαλιγκάρια, αλλά παράγει επίσης προϊόντα από τους, και πωλεί εξοπλισμό και συναφή προϊόντα για την επιχείρηση των σαλιγκαριών. Η συνεργασία με την εταιρεία μας είναι βολική, αφού όλα τα προϊόντα είναι δικής μας παραγωγής. Η σύνθετη ζωοτροφή για τα σαλιγκάρια, που μπορείτε να αγοράσετε στην ιστοσελίδα μας, δεν αποτελεί εξαίρεση. Γιατί στα μαλάκια χρειάζονται σύνθετη ζωοτροφέςή; Στο φυσικό τους περιβάλλον, τα μαλάκια τρέφονται το έδαφος, τα φυτά και μερικές φορές τρώνε μούρα. Από αυτά τα προϊόντα παίρνουν θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη και τη ζωή. Αλλά στη φύση τα πλάσματα δεν παίρνουν πάντα αρκετές βιταμίνες και μέταλλα, ενώ στο αγρόκτημα αυτή η κατάσταση μπορεί να ελεγχθεί. Είναι σημαντικό! Υπό τεχνητές συνθήκες, το ποσοστό επιβίωσης των καλλιεργειών, καθώς και η ποιότητά τους, είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι στη φύση, ακριβώς λόγω της δημιουργίας ευνοϊκών συνθηκών διαβίωσης, συμπεριλαμβανομένης της παροχής μιας βέλτιστης ισορροπημένης διατροφής. Προκειμένου το σαλιγκάρι να πάρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και να αναπτυχθεί υγιεινά, οι κτηνοτρόφοι επιπλέον γονιμοποιούν το έδαφος (αυτο θα πρέπει να είναι με αποδεκτή περιεκτικότητα σε ασβέστιο), μερικές φορές τροφοδοτούν τους με λιχουδιά (ψωμί με γάλα, μπανάνες), παρακολουθούν για την ποιότητα της βλάστησης στο αγρόκτημα. Βοηθάει τα πλάσματα να μεγαλώνουν στο επιθυμητό μέγεθος και να ενισχύουν το κέλυφος τους, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο και πόρους. Συμπληρωματική διατροφή των σαλιγκαριών με σύνθετες ζωοτροφές απλοποιεί σημαντικά τη φροντίδα για τους.

Η σύνθεση της σύνθετη ζωοτροφής

Η «Snails House» σύνθετες ζωοτροφές — είναι μοναδικό προϊόν, το οποίο παράγεται σύμφωνα με μια ειδική συνταγή που αναπτύχθηκε από τους ειδικούς της εταιρείας μας. Περιέχει όλα τα μικρο και μακροστοιχεία που απαιτούνται για την υγεία του σαλιγκαριού. Ταυτόχρονα, η τροφή εμπλουτίζεται επιπλέον με βιταμίνες για επιπλέον ανάπτυξη και ενίσχυση του κελύφους. Λόγω της σύνθετες ζωοτροφές, τα σαλιγκαρια κερδίζουν καλά βάρος και γίνονται πιο ανθεκτικά στους αρνητικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Για ορισμένα είδη σαλιγκαριών κατάλληλη σύνθετη ζωοτροφής; Σύνθετη ζωοτροφή για σταφυλιού σαλιγκάρια μπορούν να αγοραζούν ιδιοκτήτες τον Helix Pomatia (σταφυλιού και κήπου σαλιγκάρι) ετσι και ιδιοκτήτες άλλα είδη μαλακίων:
  • Helix Aspersa Maxima (μεγάλο γκρίζο σαλιγκάρι).
  • Helix Aspersa Muller (γκρίζο μικρό σαλιγκάρι).
  • Achatina (κατοικίδια σαλιγκάρια Achatina).
Είναι σημαντικό! Ζητήστε συμβουλές από τους ειδικούς του «Snails House» εάν αναπαράγετε άλλα είδη μαλακίων για να μάθετε πόσο κατάλληλη θα είναι η σύνθετη ζωοτροφής μας. Μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν σε ποσότητα 25 ή 40 kg. Παρέχουμε χονδρικές και λιανικές παραδόσεις. Τοποθετήστε τώρα μια παραγγελία για την επιτυχή ανάπτυξη και επέκταση του αγροκτήματος σας.

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος