ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Διαβούλευση σχετικά με την οργάνωση και τη διαχείριση ενός αγροκτήματος σαλιγκαριών   Η αναπαραγωγή σαλιγκαριών είναι ένα απλό και εύκολο έργο που μπορεί να κάνει ο καθένας. Εάν εσεις δεν ασχοληθεί ποτέ με την κτηνοτροφία, ένα αγρόκτημα σαλιγκαριών είναι μια καλή αρχή για τη δική σας κερδοφόρα επιχείρηση. Το γεγονός είναι ότι στην φυσική διαδικασία της αναπαραγωγής και της ανάπτυξης των μαλακίων πρακτικά δεν χρειάζεται να παρέμβει. Τα πλεονεκτήματα της καλλιέργειας σαλιγκαριών:
 • είναι ανεπιτήδευτο.
 • να τρώτε απλά φυτικά τρόφιμα.
 • δεν είναι επιρρεπείς σε επιδημίες και διάφορες ασθένειες.
 • πλάσματα του ιδίου φύλου (το καθένα δίνει απόγονα).
Η πολωνική-ουκρανική εταιρεία «Snails House» σας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια κερδοφόρα επιχείρηση ανοίγοντας ένα αγρόκτημα για την αναπαραγωγή σαλιγκαριών. Φυσικά, σε κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της αποχρώσεις. Γι ‘αυτό είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε μαζί σας την πολυετή πείρα μας. Οι ειδικοί «Snails House» θα σας παράσχουν ενημερωτική υποστήριξη με τη μορφή συμβουλών σχετικά με το άνοιγμα μιας εκμετάλλευσης σαλιγκαριών και των μαλακίων αναπαραγωγής. Θα σας βοηθήσουμε σε τέτοια θέματα:
 • υπολογισμός του κόστους κατασκευής αγρόκτημα,
 • το αρχικό ποσό του γενετικού υλικού,
 • πώς και πότε να ταΐζετε οστρακοειδή;
 • Βέλτιστο επίπεδο υγρασίας, συνθήκες θερμοκρασίας.
 • παλέτες καθαρισμού,
 • λίπασμα εδάφους, κ.λπ.
Επιπλέον, μπορούμε να σας προσφέρουμε όλα τα βασικά συστατικά για τη αγρόκτημα:
 • παλέτες (σπίτια για σαλιγκάρια),
 • τα τραπέζες για την αναπαραγωγή,
 • σύνθετες ζωοτροφές.
Για πολλά χρόνια ο οργανισμός μας προμηθεύει μεγάλες ποσότητες ζωντανών και κατεψυγμένων σαλιγκαριών, κονσερβοποιημένων τροφίμων και κρέατος των σαλιγκαριών, χαβιαριού και βλέννας των γαστερόποδων, το οποίο χρησιμοποιείται στην κοσμετολογία και την ιατρική. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται παγκοσμίως: στην Ευρώπη, στην Ασία, στις ΗΠΑ, στον Καναδά. Η ομάδα «Snails House» λειτουργεί ομαλά και επαγγελματικά, γιατί η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι πάντα στο καλύτερο δυνατό. Σαλιγκάρι κρέας — πολύ χρήσιμο προϊόν. Το πιο δημοφιλές πιάτο είναι η περίφημη γαλλική λιχουδιά escargo (γεμιστά σαλιγκάρια). Τα τελευταία χρόνια, εμφανίζεται όλο και περισσότερο στα ράφια των μεγάλων ουκρανικών σούπερ μάρκετ με τη μορφή κατεψυγμένων μισό-πράγματα, καθώς και στο μενού ορισμένων εστιατορίων. Βλεννίνης οστρακοειδή έχει αντι-φλεγμονώδη και πληγή-επουλωτικές ιδιότητες. Έχει καλή επίδραση στην κατάσταση του δέρματος: αναζωογονεί, θρέφει με βιταμίνες, μέταλλα, ενυδατώνει, βελτιώνει την ελαστικότητα. Η παγκόσμια ζήτηση για πρώτες ύλες απο σαλιγκάρια εξακολουθεί να είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την προσφορά. Η εξαγωγή σαλιγκαριών και η κατανάλωσή τους στην εγχώρια αγορά της Ουκρανίας τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν αυξηθεί περισσότερο από εκατό φορές! Εξάλλου, το χώμα μας είναι ιδανικό για την καλλιέργεια γαστερόποδων. Παρά την τάση αυτή, υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα για νέες εκμεταλλεύσεις. Είναι σημαντικό! Μην νομίζετε ότι το άνοιγμα μιας εκμετάλλευσης απαιτεί υπερβολικές επενδύσεις. Το πλεονέκτημα είναι ότι η κλίμακα μπορεί να είναι διαφορετική. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μικρό αγρόκτημα, επενδύοντας ένα μικρό κεφάλαιο και στη συνέχεια να αναπτύξετε και να αυξήσετε την περιοχή του. Χάρη στη συμβουλευτική υποστήριξη των επαγγελματιών του «Snails House», μπορείτε να επιτύχετε μεγάλη επιτυχία σε μια τόσο κερδοφόρα επιχείρηση όπως τα σαλιγκάρια αναπαραγωγής. Δοκιμάστε το! Σίγουρα θα πετύχετε!

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος