Ένα πιάτο Σαλιγκαριών

Στην εποχή της αυξημένης δημοτικότητας του υγιεινού τρόπου ζωής αυξάνεται και η ζήτηση για προϊόντα που έχουν ελάχιστη περιεκτικότητα σε λίπος και μέγιστη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Συνεπώς τα τρόφιμα πρώτα απ`όλα πρέπει να είναι υγιεινά.
ι από ένα βιολογικό προϊόν. Το εκτροφείο μας βρίσκεται στην Ουκρανία σε οικολογικό περιβάλλον. Πρόκειται για μια πεδιάδα, η οποία περιβάλλεται από ένα δάσος με πεντακάθαρο αέρα. Τα σαλιγκάρια διατηρούνται σε φυσικές συνθήκες υπό τη επίβλεψη των επαγγελματιών. Γι`αυτόν τον λόγο το κρέας τους είναι πολύ θρεπτικό.
Συκώτι σαλιγκαριού. Όπως γνωρίζουμε, το συκώτι είναι ο αδένας-φίλτρο, μέσω του οποίου περνούν όλες οι ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό μας. Γι ‘αυτό είναι άκρως σημαντικό να αγοράζετε αυτό το προϊόν μόνο από έναν αξιόπιστο προμηθευτή. Παραδίδουμε όλα τα εκλεκτά πιάτα μας σε διαφορετικά άκρα του κόσμου, συνεργαζόμαστε με πολλά εστιατόρια της Ευρώπης. Στο εκτροφείο «Snails House» τα σαλιγκάρια προς πώληση επιλέγονται πολύ προσεκτικά. Μαζεύουμε τα σαλιγκάρια με το χέρι προκειμένου να μην καταστραφεί το τρυφερό κρέας τους. Όλα τα έτοιμα προϊόντα αποθηκεύονται σε ειδικά κουτιά υπό την επίβλεψη των ειδικών και τηρώντας όλα τα πρότυπα. Και στη συνέχεια οι εξαιρετικοί σεφ μας δημιουργούν αριστουργήματα από φρέσκα, ποιοτικά συστατικά για να σας διευκολύνουν το μαγείρεμα. Τηρούμε όλα τα τεχνικά πρότυπα καλλιέργειας, προετοιμασίας και αποθήκευσης των προϊόντων μας. Η μεταφορά πραγματοποιείται σε ειδικά εμπορευματοκιβώτια, χάρη στα οποία διατηρείται η ποιότητα και η ακεραιότητα του προϊόντος. Τα πιάτα με σαλιγκάρια έχουν εκπληκτική γεύση και λεπτή υφή. Αγοράζοντας τα προϊόντα μας, λαμβάνετε όχι μόνο πεντανόστιμα προϊόντα, αλλά και ποιοτικά, υγιεινά και φρέσκα πιάτα. Μπορείτε να αγοράσετε τα εξής έτοιμα πιάτα σαλιγκαριών: escargo, το συκώτι, το πατέ για περαιτέρω μαγείρεμα των αξέχαστων οικογενειακών δείπνων.

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος