Σαλιγκάρι σαφράν

Έτοιμα σαλιγκάρια από το “Snails House”

 Το “Snails House” είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκτροφεία σαλιγκαριών στην Ευρώπη. Ασχολούμαστε με την συλλογή και την καλλιέργεια σαλιγκαριών των ειδών Helix Pomatia, Helix Aspersa Maxima και Helix Aspersa Muller στο εκτροφείο μας, το οποίο βρίσκεται σε μια οικολογικά καθαρή περιοχή. Επίσης ασχολούμαστε με την διμιουργία πολύ νόστιμων και εκλεκτών εδεσμάτων με σαλιγκάρια. Το “Snails House” σας προτείνει την χονδρική αγορά των έτοιμων σαλιγκαριών, τα οποία αποτελούν αποτέλεσμα της επιμελής δουλειάς των καλύτερων ειδικών και μαγείρων. Τα σαλιγκάρια μας είναι μαγειρεμένα σύμφωνα με τις καλύτερες συνταγές της παγκόσμιας μαγειρικής και συσκευασμένα σε ειδικά κοντέινερ για άνετη μεταφορά σε μεγάλες αποστάσεις.

Αγοράστε Σαλιγκάρι σαφράν χονδρικής

Όλα τα προϊόντα του “Snails House” δημιουργούνται με ιδιαίτερη προσοχή. Η συγκομιδή μαζεύεται με το χέρι και περνάει από διάφορα στάδια βιολογικού καθαρισμού και επεξεργασίας και μόνο μετά απ`αυτό αποστέλλεται για περαιτέρω προετοιμασία. Σας προτείνουμε ένα ευρύ φάσμα έτοιμων γευμάτων και λοιπών προϊόντων με σαλιγκάρια που μπορείτε να αγοράσετε χονδρικής. Όλα τα προϊόντα μας τοποθετούνται σε βολική ειδική συσκευασία για άνετη μεταφορά.

Συνταγή με Σαλιγκάρι σαφράν

Η ευρωπαϊκή κουζίνα είναι γεμάτη με ποικίλες συνταγές με σαλιγκάρια. Η καταπληκτική και εκλεπτυσμένη γεύση τους συνήθως τονίζεται με διάφορα πικάντικα βότανα και σκόρδο ενώ η προσθήκη των ξηρών καρπών τους δίνει μια πικάντικη νότα. Πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, πρέπει να βάλετε τα σαλιγκάρια σε “δίαιτα πείνας” για περίπου μια εβδομάδα με σκοπό τον βιολογικό καθαρισμό. Συνήθως πρόκειται για σαλιγκάρια ποικιλίας σταφυλιού, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σαλιγκάρια ποικιλίας κήπου. Είναι εξίσου νόστιμα. Κατά την διάρκεια του καθαρισμού μπορείτε να τα ταϊζετε με αλεύρι. Είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία. Στη συνέχεια βράστε τα σε αλατισμένο νερό για την αφαίρεση της βλέννα. Η θερμική επεξεργασία διευκολύνει το τεμάχισμα των σαλιγκαριών. Μπορείτε να αποφύγετε όλα τα στάδια καθαρισμού εάν χρησιμοποιήσετε τα ήδη έτοιμα φιλέτα σαλιγκαριών από το “Snails House”. Είναι ήδη καθαρισμένο, επεξεργασμένο και μισοβρασμένο. Πάρτε λοιπόν τα φιλέτα. Εάν είναι κατεψυγμένα – ξεπαγώστε τα. Στη συνέχεια βάλτε τα σε μια κατσαρόλα, καλύψτε τα με νερό και βράστε για 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Μπορείτε να προσθέσετε στο νερό ένα φύλλο δάφνης και πιπέρι. Την ίδια ώρα φτιάξτε τη σάλτσα. Μαλακώστε το βούτυρο. Ψιλοκόψτε τα πράσινα, το σκόρδο και τα φιστίκια. Όταν όλα τα συστατικά θα είναι έτοιμα ανακατέψτε τα μέχρι να γίνουν ενιαίο μείγμα. Αφήστε τα βραστά φιλέτα να κρυώσουν. Ήρθε η ώρα για γέμισμα των κελυφών, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά. Στο βάθος του κέλυφους βάλτε την σάλτσα, έπειτα ένα κομμάτι φιλέτου και στο τέλος κλείστε το κέλυφος με ένα άλλο στρώμα σάλτσας. Τοποθετήστε τα γεμιστά κελύφη σε ειδικό σκεύος για ψήσιμο σαλιγκαριών με τη σάλτσα προς τα πάνω και βάλτε το στο φούρνο για 7-15 λεπτά. Το εκλεκτό πιάτο είναι έτοιμο! Το “Snails House” σας προτείνει τα escargot Σαλιγκάρι σαφράν. Αγοράσετε σαλιγκάρια χονδρικής, μαγειρεμένα σύμφωνα με τις καλύτερες ευρωπαϊκές συνταγές.

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος