Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Escargots

 Το εκτροφείο «Snails House» ασχολείται με την συλλογή και την καλλιέργεια των βρώσιμων σαλιγκαριών καθώς και με την δημιουργία εκλεκτών πιάτων από αυτά. Σας προτείνουμε την χονδρική αγορά μιας μεγάλης ποικιλίας εξαιρετικών σαλιγκαριών προς πώληση. Για την δημιουργία αξεπέραστων πιάτων χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά και βιολογικά συστατικά. Αγοράστε σαλιγκάρια χονδρικής από εμάς και αποκτήστε ένα ποιοτικό προϊόν σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Για όλα τα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε ειδικές συσκευασίες για να εξασφαλίσουμε την άνετη μεταφορά τους σε μεγάλες αποστάσεις. Το “Snails House” ασχολείται με την πώληση σαλιγκαριών escargot, φτιαγμέων σύμφωνα με τις καλύτερες συνταγές της παγκόσμιας μαγειρικής.

escargots

Βάρος: 5 κιλό-απεριόριστη

Συσκευασία: πλαστική σακούλα, κουτί από χαρτόνι.

Σύνθεση: φιλέτα σαλιγκαριών, βούτυρο, άσπρο κρασί, το πιπέρι, το αλάτι, το μαϊντανό, τον άνηθο, τα καρότα, το σέλινο, το σκόρδο, το κρεμμύδι

Χονδρική αγορά του νοστιμότατου escargot

 Τα χωράφια του εκτροφείου “Snails House” τοποθετούνται σε μια γραφική και οικολογικά καθαρή περιοχή, απομακρυσμένη από τις πόλεις και τους δρόμους και περιβάλλεται από ένα πυκνό δάσος, που δημιουργεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για επιτυχή ανάπτυξη και αναπαραγωγή των σαλιγκαριών μας. Οι ειδικευμένοι υπάλληλοι του εκτροφείου μας συλλέγουν και ταξινομούν τη συγκομιδή με το χέρι, αφού εξετάσουν προσεκτικά το κάθε μαλάκιο πριν από την περαιτέρω χρήση του. Οι επαγγελματίες σεφ μας χρησιμοποιούν μόνο τα βιολογικά και ποιοτικά συστατικά για να το μαγείρεμα των escargots από το “Snails House” σύμφωνα με παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές της γαλλικής κουζίνας. Αγοράστε έτοιμο escargot χονδρικής και απαλλαγείτε από την κουραστική προετοιμασία των σαλιγκαριών.

Περισσότερα

[getsocial app=sharing_bar]

Оставить отзыв

avatar
wpDiscuz

τελευταία νέα

συμπληρώστε το πεδίο

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: