Εξοπλισμός για το αγρόκτημα

Εξοπλισμός για το αγρόκτημα σαλιγκαριών Ορισμένες χώρες είναι πολύ κατάλληλες για αναπαραγωγή σαλιγκαριών σε φυσικές συνθήκες. Αλλά ακόμη και έχουν χαρακτηριστικά που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά στη ζωή μαλακίων: για παράδειγμα, μειώνονται οι θερμοκρασίες ή το άμεσο ηλιακό φως. Για να προστατέψετε τα πλάσματα από την αλλαγή του κλίματος και να τους παρέχετε πιο άνετες συνθήκες ζωής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό για αγρόκτημα σαλιγκαριών.
Κατοικία για σαλιγκάρια (παλέτα). Τα σπίτια για των σαλιγκαριών είναι ειδικές ξύλινες παλέτες. Εγκαθίστανται γύρω από την περίμετρο της φάρμας (πεδίο) και εκτελούν πολλές χρήσιμες λειτουργίες:
  • Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα μαλάκια μπορούν να κρύβονται σε ένα σπίτι από ηλίου.
  • Το βράδυ και τη νύχτα αυτα μπορούν να σέρνονται έξω από σπίτι για να φάει τα φύλλα φυτών ή άλλα τροφή.
Είναι σημαντικό! Το σπιτι από την παλέτα είναι ένα καταφύγιο όπου τα πλάσματα βρίσκονται σε επαφή μεταξύ τους. Ένα σπίτι από την παλέτα φαίνεται απλό, αλλά δίνει στα μαλάκια μια αίσθηση ασφάλειας, γιατί συχνά σέρνεται σε αυτό για να ξεκουραστεί. Μειώνει επίσης το χρόνο συλλογής σαλιγκαριών — είναι πολύ βολικό για αγρότες να αφαιρούν τους από την παλέτα. Το αγρόκτημα Snails House απασχολεί 600.000 m2, επομένως εμπειρογνώμονες στη δική τους εμπειρία γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να κάνουν ορθολογική χρήση του χρόνου στην επιχείρηση σαλιγκαριών. Οι παλέτες απλοποιούν σε μεγάλο βαθμό τη συλλογή σαλιγκαριών για εμάς, γι ‘αυτό εμεις και πουλάμε παλέτες για να απλοποιήσουμε την αναπαραγωγή των αχιβάδων για τους συναδέλφους μας. Παραγγείλετε σπίτια τώρα για να βελτιώσετε την φάρμα σας! Πίνακες για την αναπαραγωγή των σαλιγκαριών. Είναι καλύτερα να αγοράσετε αμέσως και πίνακες αναπαραγωγής. Αυτός ο εξοπλισμός σας επιτρέπει να αυξήσετε τη συγκομιδή των σαλιγκαριών και έτσι να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Αυτες τραπέζης παρέχουν ευνοϊκές συνθήκες για την αναπαραγωγή σαλιγκαριών. Ο σχεδιασμός τους είναι κοντά στα φυσικά χαρακτηριστικά της περιοχής όπου βρίσκονται τα μαλάκια στη φύση. Η βάση της τραπέζης αποτελείται από ειδικές εγκάρσιες δοκοί και πλάκες κατά των οποίων μπορούν να κίνησουν σαλιγκαρια. Οι ειδικοί «Snails House» κατανοούν ότι κάθε αγρότης έχει τις δικές του ανάγκες, επειδή όλοι μεγαλώνουν τα μαλάκια στις δικές τους συνθήκες, με τα δικά τους χαρακτηριστικά το κλίμα και το έδαφος, ώστε να προσφέρουν εξοπλισμό τους σύμφωνα με μεμονωμένες απαιτήσεις. Ως αποτέλεσμα, έχετε ένα τραπέζι για αναπαραγωγή, που δημιουργήθηκε ξεχωριστά για εσάς και ιδανικό για το αγρόκτημα σας. Έτσι μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας και να κάνετε την επιχείρηση πιο επιτυχημένη. Παραγγείλετε τον σωστό εξοπλισμό τώρα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιοι δείκτες θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ή έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την αναπαραγωγή, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε προσωπικές συμβουλές από τους ειδικούς του «Snails House». Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε και να μοιραστείτε την εμπειρία σας στην επιχείρηση σαλιγκαριών!

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος