Κατεψυγμένα escargots

Κατεψυγμένα escargots από το “Snails House

Στον κόσμο της μαγειρικής υπάρχει πληθώρα συνταγών με σαλιγκάρια. Έχετε μια μοναδική ευκαιρία να εξοικονομήσετε τον χρόνο σας. Το “Snails House” σας προτείνει την χονδρική αγορά των έτοιμων προς κατανάλωση και κατεψυγμένων σαλιγκαριών σύμφωνα με τις καλύτερες συνταγές της παγκόσμιας γαστρονομίας. Δεν θα χρειαστεί να καθαρίζετε και να πλένετε σαλιγκάρια – το έχουμε ήδη κάνει για σας. Το “Snails House” ασχολείται με την συλλογή και την προετοιμασία των σαλιγκαριών αποκλειστικά στο δικό του αγρόκτημα, το οποίο βρίσκεται σε μια οικολογικά καθαρή περιοχή. Χρησιμοποιούμε τα βιολογικά προϊόντα υψηλότατης ποιότητας για το μαγείρεμα των σαλιγκαριών.

Χονδρική αγορά κατεψυγμένων σαλιγκαριών ποικιλίας σταφυλιού

Το αγρόκτημα “Snails House” ασχολείται με την εκτροφή και τη συλλογή σαλιγκαριών των ειδών Helix Aspersa Maxima, Helix Aspersa Muller και Helix Pomatia. Πριν το μαγείρεμα τα μαλάκια περνάνε από μερικά στάδια επιμελούς βιολογικού καθαρισμού. Κατά την διάρκεια της επεξεργασίας τα βράζουμε και αφαιρούμε τα έντερα τους. Έπειτα ξεκινάει το στάδιο μαγειρέματος των ήδη προετοιμασμένων και καθαρισμένων φιλέτων. Η δημιουργία των εκλεκτών γευστικών αριστουργημάτων είναι αποτέλεσμα της δουλειάς των επαγγελματιών μαγείρων. Όταν τα εξαιρετικά πιάτα είναι έτοιμα, τα παγώνουμε σε θερμοκρασία των -18 βαθμών και τα συσκευάζουμε σε εξειδικευμένα κοντέινερ για μεταφορά. Στην ποικιλία μας θα βρείτε τα escargot μαγειρεμένα σύμφωνα με παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές. Η χονδρική αγορά των κατεψυγμένων escargot από μας σας δίνει την πραγματική ευκαιρία να μειώσετε της οικονομικές δαπάνες σας και τον χρόνο μαγειρέματος των μοναδικών εκλεκτών πιάτων χωρίς όμως να χάσετε την ποιότητα.

Πώς θα μαγειρέψετε τα κατεψυγμένα σαλιγκάρια ποικιλίας σταφυλιών;

Αφήστε πίσω όλες τις δυσάρεστες στιγμές μαγειρέματος! Απλά θερμάνετε τα κατεψυγμένα escargot στο φούρνο για 10-15 λεπτά και στο τραπέζι σας θα εμφανιστεί ένα απολαυστικό εκλεκτό πιάτο. Ωστόσο αν τελικά αποφασίσετε να μαγειρέψετε τα ζωντανά σαλιγκάρια, πρώτα αυτά τα μαλάκια θα χρειαστεί να κάνουν δίαιτα πείνας για μια εβδομάδα και ύστερα να τα πλύνετε καλά αρκετές φορές. Στη συνέχεια βράστε τα σε αλατισμένο νερό για 30 λεπτά και αφαιρέστε τα από τα κελύφη. Βγάλτε το πόδι από το σώμα του σαλιγκαριού. Έπειτε αφήστε τα φιλέτα να σιγοβράσουν για άλλες 2-3 ώρες. Για το περαιτέρω μαγείρεμα θα χρειαστείτε:
  • 48 σαλιγκάρια με κελύφη,
  • μισό ματσάκι μαϊντανού,
  • 12 αμύγδαλα,
  • 1-2 σκελίδες σκόρδου.
  • 20 ml ελαιολάδου,
  • 1 κουταλάκι του γλυκού των παξιμαδιών,
  • αλάτι, πιπέρι κατά προτίμηση.
Πλύνετε και κόψτε τον μαϊντανό. Κόψτε τα αμύγδαλα και το σκόρδο σε μεγάλα κομμάτια. Ανακατέψτε τον μαϊντανό, τα αμύγδαλα, το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο και το ελαιόλαδο ώστε για να γίνει μια ενιαία πάστα. Προσθέστε τα παξιμάδια και ανακατέψτε ξανά. Τοποθετήστε την γέμιση και τα φιλέτα στα κελύφη. Βάλτε τα γεμιστά κελύφη σε ταψί και ψήνετε τα για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς. Το πιάτο είναι έτοιμο. Τα κατεψυγμένα σαλιγκάρια ποικιλίας σταφυλιού είναι ιδανικό πιάτο για ρομαντικό ραντεβού και ιδανικός μεζές συνοδευόμενος με λευκό κρασί. Μπορείτε να κάνετε ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι απλά θερμαίνοντας αυτό το κατεψυγμένο αριστούργημα στο φούρνο. Το “Snails House” σας προτείνει μια μεγάλη ποικιλία κατεψυγμένων escargots, μαγειρεμένων σύμφωνα με διάφορες συνταγές του κόσμου μαγειρικής.

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος