Λοιπά προϊόντα σαλιγκαριού

Λοιπά προϊόντα σαλιγκαριού από την «Snails House»

 Το αγρόκτημα «Snails House» σας προτείνει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων σαλιγκαριού, όπως το πατέ (Escargots Pate), τα σαλιγκάρια κελύφη, ακόμη και το χαβιάρι. Τα σαλιγκάρια μας ζουν σε φυσικές συνθήκες και τρέφονται μόνο με φυτικά τρόφιμα. Όλα τα προϊόντα του εκτροφείου μας έχουν ξεχωριστές γευστικές και διατροφικές ιδιότητες. Αγοράζοντας τα προϊόντα μας αποκτάτε ένα προϊόν εγγυημένης υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Όλα τα προϊόντα έχουν ειδική συσκευασία κατάλληλη για μεταφορά. Σας προσφέρουμε την παράδοση παραγγελειών χονδρικής των σαλιγκαριών σε όλο τον κόσμο.

Ποικιλία των προϊόντων από την «Snails House«

Τα σαλιγκάρια αποτελούν το αγαπημένο πιάτο πολλών Ευρωπαίων. Ο κύριος καταναλωτής διάφορων συνταγών από σαλιγκάρια είναι η Γαλλία. Η έλλειψη των ποσοτήτων αυτού του εκλεκτού προϊόντος οδήσησε στην ανάγκη για εισαγωγή των σαλιγκαριών και των προϊόντων σαλιγκαριού από άλλες χώρες. Το αγρόκτημα «Snails House» σας προτείνει όχι μόνο τα κατεψυγμένα escargot, αλλά και άλλα προϊόντα σαλιγκαριού. Ασχολούμαστε με τη συλλογή και την εκτροφή σαλιγκαριών της ποικιλίας σταφυλιού και κήπου. Στη ποικιλία μας μπορείτε επίσης να βρείτε:
  • χαβιάρι από σαλιγκάρια,
  • πατέ (Escargots Pate),
  • σαλιγκάρια κελύφη.
Το κάθε σαλιγκάρι συλλέγεται με τα χέρια του προσωπικού του εκτροφείου μας με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Κατά την διάρκεια της επεξεργασίας, αφαιρούμε τα κελύφη, τα οποία περνάνε από ένα ειδικό καθαρισμό και θερμαίνονται σε ειδικό φούρνο. Κατά την διάρκεια της επεξεργασίας, τα κελύφη αποκτούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα κελύφη περνάνε μια λεπρομερή εξέταση και απομακρύνονται όλα φθαρμένα τεμάχια. Αν σερβίρετε τα σαλιγκάρια στα κελύφη το εκλεκτό σας πιάτο θα αποκτήσει μια ασυνήθιστη και δελεαστική εμφάνιση. Το κρέας επίσης καθαρίζεται προσεκτικά και προετοιμάζεται για περαιτέρω χρήση. Επίσης χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές γευμάτων και πατέ (Escargots Pate). Η αεράτη υφή καθώς και η αξέχαστη γεύση του πατέ (Escargots Pate) που φτιάξαμε θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες. Στο μαγείρεμα χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα και τα πιο φρέσκα προϊόντα. Ένα καταπληκτικό και πολύ θρεπτικό προϊόν που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στην Ευρπωή είναι το χαβιάρι από σαλιγκάρια. Οι λευκοί περλέ κόκκοι του μοιάζουν πολύ με τα μαργαριτάρια, γι ‘αυτό σε ορισμένες χώρες ονομάστηκε «Μαργαριτάρι της Αφροδίτης». Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β, Α, C, D, E. Περιέχει μεγάλο αριθμό ιχνοστοιχείων, όπως το κάλιο, το μαγνήσιο, το ψευδάργυρο, το σίδηρο, το χαλκό, το νάτριο και άλλα. Λόγω της μοναδικής και ισορροπημένης σύνθεσής της, το χαβιάρι από σαλιγκάρια βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού και του πεπτικού συστήματος, καθώς και του θυρεοειδούς αδένα και αυξάνει την αποδοτικότητα όλου του ανθρώπινου οργανισμού. Επιπλέον θεωρείται ισχυρό αφροδισιακό.

 Χονδρική πώληση των προϊόντων σαλιγκαριού

Σας προτείνουμε την χονδρική αγορά μιας ποικιλίας προϊόντων του αγροκτήματός μας. Όλα τα προϊόντα της «Snails House» περνάνε από όλα τα απαραίτητα στάδια καθαρισμού και προετοιμασίας των σαλιγκαριών. Μια ειδική συσκευασία προστατεύει τα προϊόντα μας από την απώλεια ποιότητας και καλής εμφάνισης κατά την διάρκεια της μεταφοράς. Αγοράζοντας τα προϊόντα μας, θα αποκτήσετε τα καλύτερα προϊόντα που μπορούν να παραδωθούν σε όλο τον κόσμο.

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος