> Πληροφορίες > Χαρακτηριστικά αγρόκτημα «Snails-house» για την αναπαραγωγή και καλλιέργεια σαλιγκαριών.

Χαρακτηριστικά αγρόκτημα «Snails-house» για την αναπαραγωγή και καλλιέργεια σαλιγκαριών.

Το αγρόκτημα «Snails-house» κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της καλλιέργειας, αναπαραγωγής, παραγωγής προϊόντων από σαλιγκάρια της ποικιλίας Helix aspersa Muller και Helix aspersa maxima. Εχουμε κάνει μέγιστη προσπάθεια για να επιτύχουμε σε αυτή τη βιομηχανία, εδώ είναι τα χαρακτηριστικά μας.

 • Τοποθεσία.

Χαρακτηριστικά αγρόκτημα «Snails-house» για την αναπαραγωγή και καλλιέργεια σαλιγκαριών.Το αγρόκτημα «Snails-house» βρίσκεται στην περιοχή Χάρκοβο, σε οικολογικά καθαρή γη. Αυτο χαμηλος πεδινό, που περιβάλλεται από ένα πευκοδάσος, μακριά από το θόρυβο της πόλης. Το έδαφος των 60 εκταρίων σε μέγεθος μας δίνει το δικαίωμα να ονομάζεται η μεγαλύτερη εταιρεία για αναπαραγωγή, αυξάνοντας τα σαλιγκάρια. Εδώ καθαρός αέρας και ένα γραφικό τοπίο, το οποίο δημιουργεί συνθήκες όσο το δυνατόν πλησιέστερες σε φυσικές.

 • Ποικιλία.

Η παραγωγή μας είναι μικτού τύπου, καθώς σε τέτοια περιοχή υπάρχουν ανοικτά περιβόλια, θερμοκήπια και κλειστές εγκαταστάσεις παραγωγής. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να αναπαράγουμε Muller και Maxima σαλιγκάρια όλο το χρόνο. Επίσης φυλαγουν απόγονες χάρη στα συστήματα επώασης.

 • Μεγάλη επιλογή.

Η εταιρεία μας ασχολείται με την εκτροφή σαλιγκαριών, την κατασκευή διαφόρων προϊόντων από αυτά. Σε ποικιλία περιλαμβάνουν:

 • παγωμένο και ζωντανό οστρακοειδή
 • χαβιάρι σαλιγκαριού
 • κονσερβοποιημένα προϊόντα
 • τελικά προϊόντα (Escargo),
 • ψαράκι για αναπαραγωγή,
 • ενδόκριμα σαλιγκαριού (βλέννα).

Τα προϊόντα από το «Snails-house» είναι σε ζήτηση σε εστιατόρια και σε μεγάλους κατασκευαστές.

 • Ποιότητα.

Όλα τα στάδια της παραγωγής βρίσκονται υπό τον έλεγχο ποιότητας, έτσι ώστε τα προϊόντα μας να συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, να έχουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά και να είναι προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Εμείς δεν χρησιμοποιούμε χημικά πρόσθετα στις ζωοτροφές, αυξητικές ορμόνες για γρήγορο κέρδος, τροποποιημένες πρώτες ύλες στη διαδικασία αναπαραγωγής και παραγωγής προϊόντων.

 • Επικοινωνίας.

Εμείς προσπαθούμε να εισαγάγουμε τους ανθρώπους σε ένα ασυνήθιστο προϊόν, μια αναγνωρισμένη λιχουδιά σε όλο τον κόσμο. Μετά από όλα οι σεφ υψηλού επιπέδου δημιουργούν εξαιρετικά νόστιμο φαγητό απο κρέατος σαλιγκαριού.

Ο επίσημος ιστότοπός μας είναι πάντα διαθέσιμος στους επισκέπτες τόσο για εξοικείωση όσο και για παραγγελία.

Προετοιμάζουμε επίσης πολλές εκδρομές στο αγρόκτημα μας για να μοιραστούμε την εμπειρία της αναπαραγωγής και τα αυξανόμενα  των σαλιγκαριών, για να δείξουμε τι έχουμε επιτύχει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

 • Λιτότητα.

Χαρακτηριστικά αγρόκτημα «Snails-house» για την αναπαραγωγή και καλλιέργεια σαλιγκαριών.Οι εργαζόμενοι που εργάζονται στο αγρόκτημα, βάζουν την καρδιά τους στο έργο τους και είναι πολύ υπεύθυνοι στο έργο τους. Αυτές χειροκίνητα επιλέγουν τα σαλιγκάρια για πώληση, εξετάζοντας προσεκτικά το καθένα.

Για να δημιουργήσετε το Escargo, οι μάγειροι μας χρησιμοποιούν παραδοσιακές συνταγές, καθώς και δημιουργούν πρωτότυπα μαγειρικά αριστουργήματα. Τα βοηθητικά προϊόντα, όπως το βούτυρο και το ελαιόλαδο, τα βότανα, τα μπαχαρικά κ.λπ., είναι επίσης φυσικά.

Κάθε σαλιγκάρι που επιλέγεται για παραγωγή υφίσταται πολλούς βαθμούς καθαρισμού. Μόνο μετά από αυτό δημιουργούν μια λιχουδιά από τα μαλάκια.

 • Τιμή.

Δεδομένου ότι το αγρόκτημα «Snails-house» είναι κατασκευαστής, όλοι όσοι θέλουν να αγοράσουν τα προϊόντα μας μπορούν να διεκδικήσουν μια δίκαιη τιμή. Οι εργαζόμενοι προσαρμόζονται ξεχωριστά σε κάθε πελάτη, γεγονός που επιτρέπει μεγάλες παραδόσεις χωρίς καθυστέρηση.

Το «Snails-house» είναι μια αξιόπιστη πηγή υψηλής ποιότητας γαστρονομικών λιχουδιών!

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος