Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Αναπαραγωγή σαλιγκαριών στο φυσικό τους περιβάλλον

Ένας μεγάλος αριθμός πλεονεκτημάτων που έχει η επιχείρηση αναπαραγωγής σαλιγκαριών οδήγησε πολλούς να θεωρήσουν αυτό το είδος δραστηριότητας ως ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα. Ο ελάχιστος ανταγωνισμός και οι μικρές επενδύσεις φαίνονται αρκετά ελκυστικοί για τους επιχειρηματίες.

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της επιχείρηση αναπαραγωγής σαλιγκαριών είναι προσεκτική φροντίδα των πλασμάτων. Αν και δεν είναι απαιτητικά τα σαλιγκάρια, αλλά έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά. Είναι δυνατή η αναπαραγωγή μαλακίων τόσο στο διαμέρισμα όσο και στο φυσικό τους περιβάλλον, αλλά οι τρόποι για να γίνει αυτό είναι διαφορετικοί.

 

Ποιό είδος σαλιγκαριών να κελλιέργω;

Στο φυσικό τους περιβάλλον καλλιεργούνται τα σαλιγκάρια της ποικιλίας σταφυλιού (Βουργουνδίας,  της ποικιλίας κύπου). Το κρύο κλίμα της Ουκρανίας είναι κατάλληλο για αυτά τα πλάσματα,. Το χειμώνα, χώνονται 20 εκατοστά βαθιά στο έδαφος και πέφτουν σε ένα κατάσταση «νάρκης». Οι Achatina, οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με ένα ζεστό κλίμα, δεν το κάνουν, επειδή δεν μπορούν να καλλιεργούνται εδώ.

 

Δημιουργία αγροκτήματος

Αναπαραγωγή σαλιγκαριών στο φυσικό τους περιβάλλονΤο φυσικό περιβάλλον σημαίνει ένα αγρόκτημα για την καλλιέργεια σαλιγκαριών. Αυτός είναι ένας κήπος με μέγεθος όχι μεγαλύτερο από 50 τ.μ. Είναι κλεισμένο και καλυμμένο με ένα  θόλο για την προστασία των μαλακίων από τα πουλιά, τους σκαντζόχοιρους και άλλα μικρά αρπακτικά. Επιπλέον, ψεκάζουν για κατσαρίδες. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι ασφαλές για τα ίδια τα σαλιγκάρια.

Ένας σοβαρός εχθρός για τα μαλάκια είναι ο τυφλοπόντικας. Τα σαλιγκάρια χρειάζονται έδαφος, και επειδή δεν μπορείτε να καλύψετε τον κήπο με σανίδες, πρέπει να διώχνει τα ζώα μακριά με το χέρι.

Ένα άλλο σημείο για το φράχτη: ο φράκτης πρέπει να έχει τα στρογγυλεμένα άκρα απο πάνω, ώστε τα σαλιγκάρια (που μπορούν να σέρνουν σε γωνία 90 μοιρών) να μην σέρνουν έξω από τον κήπο. Μια επιπλέον προστασία: εγκατάσταση καλωδίωσης με μικρό ηλεκτρικό φορτίο (4-12 βολτ).

Προκειμένου τα σαλιγκάρια να μεγαλώσουν υγιή, το αγρόκτημα πρέπει να είναι το πιο άνετο περιβάλλον για αυτούς:

  • το έδαφος πρέπει να γονιμοποιείται τακτικά με το ασβέστιο, για τη λήψη θρεπτικών ουσιών
  • πρέπει να υπάρχουν πολλά διαφορετικά φυτά στον κήπο: για να μην ξοδεύετε τη συγκομιδή σας στα μαλάκια, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα οικόπεδο καλυμμένο με ζιζάνια ή να φυτέψετε στο αγρόκτημα ένα άγριο κλήμα

 

Φροντίδα σαλιγκαριών

Αναπαραγωγή σαλιγκαριών στο φυσικό τους περιβάλλονΤα σαλιγκάρια της ποικιλίας σταφυλιού αγαπούν σκοτεινά, βρεγμένα μέρη. Επομένως, στο αγρόκτημα, πρέπει πάντα να διατηρείτε την υγρασία και να προστατεύετε την περιοχή από το άμεσο ηλιακό φως.

Εάν ο κήπος είναι εξοπλισμένος κατάλληλα, είναι πιθανό να μην παρέχεται διατροφή για τα μαλάκια, επειδή θα λάβουν ενέργεια από τα ζιζάνια και τα φύλλα αμπέλου. Αλλά για την υγεία, μερικές φορές πρέπει να τα ταΐσετε, για παράδειγμα, με ιδική τροφή, αυγά, τυρί κότατζ ή ψωμί.

Οι φυσικές συνθήκες συμβάλλουν όχι μόνο στη φυσική διατροφή, αλλά και στην αναπαραγωγή των σαλιγκαριών, διότι και για την καλλιέργεια νέων πλασμάτων δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, αλλά απλώς να περιμένετε. Μια περίοδο από την αρχή της επιχείρησης αναπαραγωγής σαλιγκαριών μέχρι το πρώτο μέρισμα, διαρκεί περίπου ενάμιση χρόνο.

 

Τι να κάνετε στη συνέχεια;

Όταν έχετε ήδη ένα προϊόν, ήρθε η ώρα να το πωλήσετε στους αγοραστές. Τα σημεία αποδοχής της «Ραβλικομανια» λειτουργούν σε όλη την Ουκρανία και προσφέρουν τις ευνοϊκές συνθήκες στους τακτικούς πελάτες τους. Παίρνουν:

  • ζωντανά, υγιή, με ένα ολόκληρο κέλυφος σαλιγκάρια της ποικιλίας σταφυλιού
  • με διάμετρο κελύφους 3 εκατοστά
  • ξύπνιοι ή σε μια κατάσταση «νάρκης».

Μπορείτε να μάθετε τους όρους αποδοχής από τον διαχειριστή μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω του Διαδικτύου. Όλες οι επαφές και οι σύνδεσμοι βρίσκονται στο κατώτατο σημείο της ιστοσελίδας «Ραβλικομανια».

[getsocial app=sharing_bar]

Оставить отзыв

avatar
wpDiscuz

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: