Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Ένα Μικρό Σαλιγκάρι

Ανεξάρτητα από το είδος του μπίζνες που αποφασίσατε να δημιουργήσετε και  να αναπτύξετε, πρέπει να ξεκινήσετε κάπου. Αυτή η λογική ισχύει και για το μπίζνες με τα σαλιγκάρια. Όταν η πλατφόρμα, δηλαδή το εκτροφείο, και όλα τα δικαιολογητικά είναι έτοιμα, έρχεται η ώρα για την αναζήτηση του ίδιου του προϊόντος – του σαλιγκαριού και συγκεκριμένα – του νεογνού. Δεν υπάρχει ανάγκη να πάτε μακριά, επειδή εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε:

  • Το νεογνό σαλιγκάρι Helix aspersa muller
  • Το νεογνό σαλιγκάρι Helix aspersa maxima

Θα λάβετε όχι μόνο το προϊόν, αλλά και κάτι παραπάνω: την σιγουριά στην ψηλή ποιότητα του νεογνού σαλιγκαριού που αναπτύχθηκε στο φιλικό προς το περιβάλλον εκτροφείο καθώς και τις συμβουλές από επαγγελματίες σχετικά με την σωστή φροντίδα των μικρών σαλιγκαριών.

Helix Aspersa Maxima Ένα Μικρό Σαλιγκάρι

Helix Aspersa Muller Ένα Μικρό Σαλιγκάρι

Η καλλιέργεια και η ανάπτυξη των σαλιγκαριών

Διότι τα σαλιγκάρια είναι ερμαφρόδιτα, κατά το ζευγάρωμα το κάθε ενήλικο άτομο βάζει τα αυγά του στο έδαφος σε βάθος των 10 εκατοστών. Η ωρίμανση διαρκεί τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Μετά από αυτό το κέλυφος εκρήγνυται και το σαλιγκάρι βλέπει το φως της γης για πρώτη φορά, αλλά χρειάζονται περίπου δέκα ημέρες παραπάνω για να φτάσουν στην επιφάνεια της γης.

Περισσότερα

[getsocial app=sharing_bar]

Оставить отзыв

avatar
wpDiscuz

Παρόμοιες κατηγορίες

συμπληρώστε το πεδίο

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: