Ένα Μικρό Σαλιγκάρι

Ανεξάρτητα από το είδος του μπίζνες που αποφασίσατε να δημιουργήσετε και  να αναπτύξετε, πρέπει να ξεκινήσετε κάπου. Αυτή η λογική ισχύει και για το μπίζνες με τα σαλιγκάρια. Όταν η πλατφόρμα, δηλαδή το εκτροφείο, και όλα τα δικαιολογητικά είναι έτοιμα, έρχεται η ώρα για την αναζήτηση του ίδιου του προϊόντος – του σαλιγκαριού και συγκεκριμένα – του νεογνού. Δεν υπάρχει ανάγκη να πάτε μακριά, επειδή εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε:
  • Το νεογνό σαλιγκάρι Helix aspersa muller
  • Το νεογνό σαλιγκάρι Helix aspersa maxima
Θα λάβετε όχι μόνο το προϊόν, αλλά και κάτι παραπάνω: την σιγουριά στην ψηλή ποιότητα του νεογνού σαλιγκαριού που αναπτύχθηκε στο φιλικό προς το περιβάλλον εκτροφείο καθώς και τις συμβουλές από επαγγελματίες σχετικά με την σωστή φροντίδα των μικρών σαλιγκαριών.
Η καλλιέργεια και η ανάπτυξη των σαλιγκαριών Διότι τα σαλιγκάρια είναι ερμαφρόδιτα, κατά το ζευγάρωμα το κάθε ενήλικο άτομο βάζει τα αυγά του στο έδαφος σε βάθος των 10 εκατοστών. Η ωρίμανση διαρκεί τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Μετά από αυτό το κέλυφος εκρήγνυται και το σαλιγκάρι βλέπει το φως της γης για πρώτη φορά, αλλά χρειάζονται περίπου δέκα ημέρες παραπάνω για να φτάσουν στην επιφάνεια της γης.
Το νεογνό τρέφεται με τα θρεπτικά συστατικά του εδάφους. Αφού το νεογνό Helixaspersa βγει από τη γη, χρειάζεται ενεργή τροφοδότηση. Ο ρυθμός ανάπτυξης του εξαρτάται από:
  • τροφή
  • αριθμό του πληθυσμού
  • θερμοκρασία
  • καθαριότητα
  Τροφή για τα νεογνά σαλιγκάρια Την ώρα που το νεογνό Helix Aspersa βρίσκεται στη γη, τρέφεται από το κέλυφός του και από τα συστατικά, που περιλαμβάνονται στο έδαφος, αλλά στη συνέχεια αλλάζουν την διατροφή τους. Τις πρώτες μέρες μπορείτε να τα ταΐζετε με τρυφερά φύλλα και φρέσκα χόρτα. Στη συνέχεια μπορούν να προστεθούν τα ψιλοκομμένα ή τριμμένα λαχανικά: αγγούρι, καρότο, πράσινο μήλο, κολοκύθα. Επίσης στη διατροφή τους προστίθεται το ασβέστιο: κιμωλία, κέλυφος αυγού, μείγματα μεταλλικών στοιχείων. Τα νεογνά αγοράζονται με σκοπό την καλλιέργεια σαλιγκαριών διότι για να φτάσουν στο απαραίτητο εμπορεύσιμο μέγεθος χρειάζεται να αναπτυχθεί για περίπου 2 χρόνια. Μπορείτε να αγοράσετε από μας το υγιές νεογνό σαλιγκάρι για περαιτέρω καλλιέργεια με απόλυτη εγγύηση της ψηλής ποιότητας του.   Ιδιαιτερότητες Δεν υπάρχουν πολλές δυσκολίες μετά την αγορά των μικρών σαλιγκαριών. Η μεταφορά είναι εξίσου απλή: φτάνει να έχετε ένα πλαστικό δοχείο γεμάτο με υπόστρωμα και τρόφιμα. Αν οι θερμοκρασία είναι κάτω των 10°C, τότε για μεταφορά θα χρειαστεί μια θερμική τσάντα με μια μικρή σόμπα για να μην κρυώσει το νεογνό σαλιγκάρι. Τα υγιή σαλιγκαράκια φαίνονται αμέσως, είναι ενεργά, τρώνε καλά, κινούνται πολύ, μεγαλώνουν. Αλλά αν το μικρό μαλάκιο είναι αργό, αρνείται να τρώει, είναι βαθιά κλεισμένο στο κέλυφος, εκκρίνει πολύ πυκνή και άφθονη βλέννα, έχει βλάβη στο κέλυφος – αυτό σημαίνει ότι το σαλιγκαράκι είναι άρρωστο. Η θεραπεία εξαρτάται από την αιτία της αρρώστιας (αν ο λόγος είναι η υποθερμία – προσθέστε ζεστή, αν είναι η υπερθέρμανση – πλύνετε τα σαλιγκάρια σε δροσερό νερό, κτλ.). Φροντίστε για την καθαριότητα στο δοχείο, όπου βρίσκονται τα σαλιγκάρια, καθαρίστε καλά το δοχείο, απολυμάνετε το έδαφος την οποία σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε. Είναι προτιμότερο να διατηρείτε το νεογνό στην εκκολαπτική μηχανή, τουλάχιστον κατά την πρώτη περίοδο καραντίνας, η οποία διαρκεί μερικές εβδομάδες. Τα πλεονεκτήματα είναι ότι η θερμοκρασία είναι πάντα σταθερή σύμφωνα με το πρότυπο (24-27˚C), η υγρασία (που είναι εξίσου πολύ σημαντικός παράγοντας) παραμένει στα πλαίσια των 80-85%, είναι ασφαλής επειδή το δοχείο δεν μπορεί ούτε να διαφύγει ούτε να μπεί κανείς απ`έξω. Επίσης, δεν χρειάζεται πολύς χώρος για τους νεογνούς, επειδή ακόμα δεν ξέρουν να προσανατολίζονται στον χώρο και μπορεί να μην βρουν τροφή. Μόλις δυναμώσουν, μπορείτε να τα βάλετε στο περίβλημα. Συχνά τα αγοράζουν για να «αραιώσουν» τον πληθυσμό, αφού τα σαλιγκάρια της ποικιλίας σταφυλιού είναι πιο παραγωγικά αν δεν ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Οπότε σας παρέχουμε την ευκαιρία να αγοράσετε μικρά υγιή σαλιγκάρια, ικανά να μεγαλώσουν σε ενήλικα σαλιγκάρια της ποικιλίας σταφυλιού ώστε για να αυξήσετε τον όγκο του μπίζνες σας και να φέρουν στον ιδιοκτήτη το μέγιστο κέρδος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος