Συκώτι σαλιγκαριού

Το “Snails House” σας προτείνει την χονδρική αγορά των πιο εκπληκτικών μεζέδων με σαλιγκάρια. Αγοράζοντας από εμάς λαμβάνετε ένα εγγυημένα ποιοτικό προϊόν. Επειδή χρησιμοποιούμε μόνο εκείνα τα μαλάκια που έχουν εκτραφεί στα χωράφια του αγροκτήματος “Snails House”, το οποίο βρίσκεται σε μια οικολογικά καθαρή περιοχή μακριά από πόλεις και δρόμους. Εκτός από τα φιλέτα, τη βλέννα, τα κελύφη και λοιπά προϊόντα, σας προτείνουμε έναν εκπληκτικό και πολύ σπάνιο μεζέ – το συκώτι σαλιγκαριού, το οποίο έχει τις ίδιες γευστικές ιδιότητες με την φουά γκρα. Σας προτείνουμε την χονδρική πώληση και παράδοση των προϊόντων μας σε όλο τον κόσμο!

Χονδρική αγορά ωφέλιμου συκωτιού σαλιγκαριού

Το “Snails House” είναι ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά αγροκτήματα που δραστηριοποιείται στον τομέα εκτροφής και συλλογής μερικών ειδών σαλιγκαριού. Χάρη στις τεράστιες εκτάσεις του αγροκτήματος έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να μαζεύουμε μεγάλη συγκομιδή σαλιγκαριών και να φτιάχνουμε μια μεγάλη ποικιλία εκλεκτών εδεσμάτων. Το “Snails House” σας προτείνει την χονδρική αγορά ενός μοναδικού προϊόντος – του συκωτιού σαλιγκαριού. Μαζεύουμε την συγκομιδή την πιο κατάλληλη στιγμή, όταν το μέγεθος του συκωτιού σαλιγκαριού είναι πιο αυξημένο. Αυτή η περίοδος πέφτει περίπου στο τέλος καλοκαιριού, όταν έχουν φάει αρκετές ποσότητες πράσινων φύλλων και διάφορων φρούτων. Συσκευάζουμε αυτό το επεξεργασμένο εκλεκτό μεζέ σε βαζάκια και εξειδικευμένα κοντέινερ, χάρη στα οποία η μεταφορά τους γίνεται πιο άνετη και δεν επηρεάζει την ποιότητα του προϊόντος.

Ωφέλιμες ιδιότητες του εξαιρετικού εδέσματος

Κανείς δεν ήξερε τίποτα για το συκώτι σαλιγκαριού, ειδικά το γεγονός ότι  μπορεί να είναι φαγώσιμο, μέχρι το 1995 όταν ο Τσέχος αγρότης, ο οποίος ασχολιόταν με την εκτροφή σαλιγκαριών στο μικρό εκτροφείο του, πρότεινε τους Γάλλους να δοκιμάσουν αυτόν τον υπέροχο μεζέ στην έκθεση στη Ντιζόν. Στην αρχή κατηγορήθηκε για απάτη. Οι επαγγελματίες του σχετικού τομέα ισχυριζόντουσαν ότι τα σαλιγκάρια δεν έχουν συκώτι. Τότε ο Τσέχος αγρότης έπρεπε να το αποδείξει σε όλους με ένα σαφές παράδειγμα. Όταν όλοι πλέον ήταν πεπεισμένοι ότι το σικώτι όντως υπάρχει, ο αγρότης ήταν βραβευμένος με ένα δίπλωμα. Οι καλοφαγάδες οι οποίοι δοκίμασαν αυτό το εκλεκτό πιάτο υποστηρίζουν ότι η γεύση του είναι παρόμοια με τη γεύση του συκωτιού άλλων ζώων, όμως είναι πιο τρυφερή και μαλακή. Η διαφορά είναι ότι το συκώτι σαλιγκαριού δεν περιέχει καθόλου λίπη ενώ οι ωφέλιμες ουσίες του συμβάλλουν στην αποβολή χοληστερίνης από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η διαδικασία αφαίρεσης του συκωτιού σαλιγκαριού, η οποία πραγματοποιείται με άψογη ακρίβεια (και μόνο όταν η συγκομιδή είναι αρκετά μεγάλη), καθορίζει την αποκλειστικότητα και την μοναδικότητα αυτού του εκλεκτού εδέσματος. Διότι προκειμένου να γεμίσει ένα  βαζάκι, χρειάζεται πολλής χρόνος και πολλές πρώτες ύλες.

 Η χρήση αυτού του εξαιρετικού προϊόντος στην ιατρική

Στην αρχαιότητα το κρέας σαλιγκαριού καταναλωνόταν ωμό για την θεραπεία του έλκους στομάχου. Το συκώτι των χερσαίων σαλιγκαριών περιέχει πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, τα οποία επίσης συμβάλλουν στην ευεξία του οργανισμού και στην ανάρρωση από ορισμένες ασθένειες. Χάρη στην μοναδική σύνθεσή του, όχι μόνο το συκώτι, αλλά και λοιπά προϊόντα σαλιγκαριού χρησιμοποιούνται στην ιατρική και στον τομέα αισθητικής. Το σαλιγκάρι είναι ένα εκπληκτικό μαλάκιο, το οποίο έχει όχι μόνο εξαιρετικά γευστικά χαρακτηριστικά, αλλά θεραπευτικές ιδιότητες, οι οποίες χρειάζονται περαιτέρω μελέτη.

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος