Βλέννα σαλιγκαριού

Εκχύλισμα σαλιγκαριού — ένα καινοτόμο και αναζωογονητικό προϊόν

 Το εκτροφείο «Snails House» δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος παραγωγός των έτοιμων προς κατανάλωση και προμηθευτής ζώντων σαλιγκαριών, αλλά και ο ηγέτης στην προμήθεια εκχυλίσματος σαλιγκαριού. Αγοράστε το έκκριμα σαλιγκαριού από εμάς  και αποκτήστε ένα ποιοτικό προϊόν σε ανταγωνιστικές τιμές. Συλλέγουμε την βλεννίνη μόνο από σαλιγκάρια που καλλιεργούνται στο δικό μας αγρόκτημα, σε οικολογικό περιβάλλον και ευνοϊκές συνθήκες, χωρίς να τα βλάπτουμε. Το παραγόμενο εκχύλισμα πληροί όλες τις απαιτήσεις και τους δείκτες ποιότητας.

Αγοράστε εκχύλισμα βλέννας σαλιγκαριού, το οποίο έχει εξαιρετικές ιδιότητες

Κατόπιν ερευνών διαπιστώθηκε ότι η βλεννίνη περιέχει πολλές ουσίες που είναι χρήσιμες για το ανθρώπινο δέρμα. Οι χρήσιμες ιδιότητες του εκκρίματος σαλιγκαριού ήταν γνωστές ακόμα και στην αρχαία Ελλάδα και στην Αίγυπτο, χρησιμοποιόταν στην ιατρική για θεραπεία του γαστρεντερικού σωλήνα και των στομαχικών ελκών. Η ιδέα για την δημιουργία των καλλυντικών με χρήση του εκκρίματος σαλιγκαριού ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου αιώνα. Οι μελέτες για την βλέννα σαλιγκαριολυ έδειξαν ότι περιέχει μεγάλες ποσότητες αλλαντοΐνης, κολλαγόνου, ελαστίνης, χιτοζάνης, γλυκολικού οξύ, πρωτεάσης καθώς και βιταμινών Α, C, Ε, Β6 και Β12. Χάρη σε αυτές τις ουσίες, η βλέννα σαλιγκαριού είναι πολύ χρήσιμη για το πρόσωπο. Έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:
  • προστατευτικές – προστατεύει το δέρμα από τις κακοήθεις ηλιακές ακτίνες, προλαμβάνει τον οργανισμό από ιούς και λοιμώξεις χάρη σε αντιμικροβιακά πεπτίδια;
  • εξομαλυντικές – αναπλάθει το δέρμα στην περιοχή του προσώπου όπου βρίσκονται οι ρυτίδες.
  • θεραπευτικές – επιταχύνει την διαδικασία ανάπλασης ιστών συμβαίνει, ακόμη και μετά από κηλοειδείς ουλές, ουλές, ραγάδες και ακμές.
  • επανορθωτική — βελτιώνεται η δομή και το χρώμα του δέρματος.
Χάρη σε αυτές τις αποδειδεγμένες ιδιότητες, βάσει των επιστημωνικών ερευνών τα σαλιγκάρια έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία καλλυντικών για το δέρμα. Το έκκριμα σαλιγκαριών σε συνδυασμό με άλλα αντι-γηραντικά συστατικά περιέχετε σε γυναικεία καλλυντικά για επιδερμίδα με πρόωρη γήρανση. Αυτά τα καλλυντικά συμβάλλουν στην εξαφάνιση ρυτίδων, στην σμίκνυση πόρων, προσδίδουν ελαστικότητα, διεγείροντας την  δραστικότητα του κολλαγόνου και της ελαστίνης στα επιδερμικά κύτταρα. Βοηθάει στην γρήγορη επούλωση, εξομάλυνση και την επανόρθωση από μικρές ουλές, συμπεριλαμβανομένα τα στίγματα από ακμή, καθώς επίσης και για δραστική αντιμετώπιση φλεγμονών, βοηθά στην μείωση πολλαπλών παθογόνων βακτηρίων και στην επούλωση τους, το εκχύλισμα σαλιγκαριού προστίθεται στα ελαφράτζελ και κρέμες. Η κρέμα με βλέννα ελιναι πολύ ενυδατική για το δέρμα του προσώπου. Ο συνδυασμός του υαλουρονικού οξέος με άλλα στοιχεία ενυδάτωσης, όπως η αλόη, ενυδατώνει και τονώνει το ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας. Χρησιμοποιούνται ευρέως υφασμάτινες μάσκες προσώπου από βλέννα σαλιγκαριού. Έχουν ελαφριά μεταξωτή υφή και βοηθούν στην βαθιά απορρόφηση των χρήσιμων ουσιών που περιέχονται στην βλεννίνη.

 Η συλλογή της βλέννας και άλλες χρήσεις των σαλιγκαριών στον κόσμο ομορφιάς

Το εκχύλισμα συλλέγεται από όλες τις ποικιλίες σαλιγκαριών του γένους HELIX ASPERSA, καθώς η σύνθεση του είναι ιδιαίτερα πλούσια σε πρωτεΐνες υαλουρονικού οξέος και σε αντιοξειδωτικά. Το έκκριμα τους δεν έχει διαφορές στη σύνθεση και τις ιδιότητες. Η εταιρεία «Snails House» συλλέγει βλεννίνη μόνο από τα σαλιγκάρια που καλλιεργήθηκαν στο δικό τους αγρόκτημα που βρίσκεται σε οικολογικήκαι ευνοϊκή περιοχή την κατάλληλη εποχή του χρόνου. Η μη τήρηση των κατάλληλων συνθηκών συντήρησης και διατροφής επηρεάζει την ποιότητα και την εμφάνιση του τελικού προϊόντος. Αρχικά, τα σαλιγκάρια συλλέγονται από τον χώρο εκτροφής τους, πλένονται και τοποθετούνται σε ειδικά δωμάτια, όπου διεγείρουν την έκκριση βλέννας τους αυξάνοντας τη θερμοκρασία του αέρα. Αυτή η διαδικασία δεν βλάπτει τα σαλιγκάρια. Χρησιμοποιόντας μεγάλη ποσότητα νερού, το έκκριμα συλλέγεται, φιλτράρεται και πλένεται. Μετά τη διαδικασία συλλογής, τα σαλιγκάρια επιστρέφονται στο χώρο εκτροφής τους χωρίς επιπέον ταλαιπωρία. Υπάρχει ένας άλλος τρόπος συλλογής της βλεννίνης. Για το σκοπό αυτό, τα σαλιγκάρια τοποθετούνται σε ένα ειδικό φυγόκεντρο μηχάνημα και υπόκονται σε επεξεργασία (κούνημα), γεγονός το οποίο προκαλεί αυξημένη απελευθέρωση της βλέννας. Έπειτα το εκχύλισμα συλλέγεται και με την βοήθεια του νερου φιλτράρεται και και πλένεται. Αυτή η μέθοδος αυτή είναι απόλυτα φιλική προς τα σαλιγκάρια. Η χρήση των σαλιγκαριών στην αισθητική δεν περιορίζεται στη συλλογή του εκκρίματος τους. Πρόσφατα τα ινστιτούτα αισθητικής άρχισαν να προσφέρουν μια νέα υπηρεσία με χρήση σαλιγκαριών για ομορφιά. Τα σαλιγκάρια κάνουν ένα είδος μασάζ του προσώπου, του λαιμού και του θώρακα. Για να γίνει αυτό, πρώτα πλένονται και στη συνέχεια τοποθετούνται στο πρόσωπο ή το λαιμό του πελάτη. Έχοντας εξοικειωθεί με τον «χώρο», το «σαλιγκάρι-μασέρ» αρχίζει να κινείται, εξαπλώνοντας το έκκριμα του πάνω στο δέρμα που κάνει μασάζ. Μετά από μερικές επισκέψεις, το πρόσωπο γίνεται πολύ πιο λαμπερό και οι ρυτίδες εξομαλύνονται. Η εταιρεία «Snails House» προσφέρει την χονδρική αγορά της βλέννας υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα μας διατηρούνται και συσκευάζονται σε εξειδικευμένες συσκευασίες. Τα καλλυντικά με βάση τη βλεννίνη έχουν ήδη κερδίσει τη φήμη στον τομέα της αισθητικής και της περιποίησης του δέρματος. Το έκκριμα των σαλιγκαριών χρησιμοποιείται στην δημιουργία  κρέμων, τζελ και μάσκων με εκχύλισμα σαλιγκαριών για την περιοχή του προσώπου. Μην ξεχνάτε ότι η χρήση βλεννίνης μόνο υψηλής ποιότητας θα βοηθήσει στην δημιουργία πραγματικά μοναδικών και αποτελεσματικών καλλυντικών.

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος