Σαλιγκάρια σε σάλτσα

Σαλιγκάρια σε σάλτσα από το “Snails House

Το “Snails House” σας προτείνει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων με σαλιγκάρια, τα οποία έχουν μαζευτεί στα οικολογικά καθαρά χωράφια του αγροκτήματος μας. Σας προτείνουμε ζωντανά, κατεψυγμένα, κονσερβοποιημένα, καπνιστά καθώς και μαγειρεμένα σαλιγκάρια σε μεγάλη ποικιλία σαλτσών υψηλής ποιότητας. Σας προσφέρουμε την χονδρική αγορά όλων των προϊόντων μας από το αγρόκτημα μας. Δεν θα χρειαστεί να ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε μεγάλo επιμελή καθαρισμό και προετοιμασία. Τα σαλιγκάρια σε σάλτσα είναι ήδη έτοιμα. Αρκεί απλά να ανοίξετε το βαζάκι, να σερβίρετε όμορφα τα σαλιγκάρια και αυτό το νόστιμο έδεσμα είναι έτοιμο για απόλαυση.

Αγοράστε μαγειρεμένα σαλιγκάρια σε εκλεκτή σάλτσα

Σε πολλές χώρες της Ευρώπης τα σαλιγκάρια είναι ένα συνηθισμένο πιάτο και σε μερικές απ`αυτές αποτελεί παραδοσιακό φαγητό. Περιλαμβάνεται στους καταλόγους των περισσότερων εστιατορίων. Η πληθώρα συνταγών, σαλτσών και μαριναδών είναι συγκλονιστική. Στις κουζίνες του κόσμου υπάρχουν πολλές συνταγές όπως τα σαλιγκάρια σε κρεμώδη σάλτσα, σε λευκή σάλτσα, σε σάλτσα τυριού καθώς, σε σάλτσα σκόρδου à la Bourguignonne και πολλές άλλες. Σε μερικές γαλλικές επαρχίες οι κάτοικοι άρχισαν να κονσερβοποιούν τα έτοιμα γεύματα ώστε για να εξασφαλίσουν στους λάτρεις αυτού του εκλεκτού πιάτου την δυνατότητα να απολαμβάνουν την μοναδική τους γεύση όλο το χρόνο.
 Το “Snails House” χρησιμοποιεί σαλιγκάρια των ειδών Helix Pomatia, Helix Aspersa Maxima και Helix Aspersa Muller για την δημιουργία των εκλεκτών πιάτων με σαλιγκάρια κελύφη ή σκέτα φιλετάκια σαλιγκαριού, τα οποία κονσερβοποιεί σε αξεπέραστες σάλτσες. Έχετε μια μοναδική ευκαιρία χονδρικής αγοράς των νόστιμων και ποιοτικών σαλιγκαριών σε σάλτσα.

Μια παραδοσιακή συνταγή για κονσερβοποιημένα σαλιγκάρια σε σάλτσα κρασιού

Η ερώτηση “Πώς θα φτιάξω σαλιγκάρια ποικιλίας σταφυλιού σε σάλτσα και με παρμεζάνα;” δεν θα σας απασχολεί εάν έχετε προετοιμασμένα σαλιγκάρια σε βαζάκι. Θα χρειαστεί μόνο να φτιάξετε την σάλτσα. Συνήθως τα σαλιγκάρια κονσερβοποιούν σε σάλτσα βουτύρου ή σε σάλτσα κρασιού. Για την κλασική συνταγή θα χρειαστείτε τα εξής συστατικά:
  • σαλιγκάρια — 50 τεμ.,
  • καρότο — 2 τεμ.,
  • κρεμμύδι — 2 τεμ.,
  • θυμάρι — 1 ματσάκι,
  • μαϊντανός — 1 ματσάκι,
  • νερό — 500 ml,
  • λευκό ξηρό κρασί — 500 ml.
Τα σαλιγκάρια πρέπει “να κάνουν” δίαιτα για μια εβδομάδα. Στη συνέχεια πλένουμε τα σαλιγκάρια καλά αλλάζοντας νερό κάθε φορά, αφαιρούμε την βλέννα και το κέλυφος. Για αυτόν τον σκοπό τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 30 λεπτά. Πλένουμε τα σαλιγκάρια μέχρι την στιγμή που το νερό θα σταματήσει “να κολλάει”. Με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων ή ειδικών περονών αφαιρούμε το σώμα του σαλιγκαριού από το κέλυφος. Κόβουμε το πόδι από τα έντερα. Έτσι έχουμε τα φιλετάκια, τα οποία καλύπτουμε με νερό, προσθέτουμε ψιλοκομμένο καρότο, κρεμμύδι και χόρτα, σιγοβράζουμε για 30 λεπτά, προσθέτουμε το κρασί και βράζουμε για άλλα 30 λεπτά. Χύνουμε το ζωμό σε μια ξεχωριστή κατσαρόλα και γεμίζουμε τα προετοιμασμένα βαζάκια με σαλιγκάρια. Καλύπτουμε τα σαλιγκάρια με ζωμό και κλείνουμε το βαζάκι με το καπάκι. Βράζουμε τα υπόλοιπα κελύφη σε αλατισμένο νερό, στη συνέχεια τα στεγνώνουμε και τα θερμαίνουμε στο φούρνο σε θερμοκρασία 200 των βαθμών. Χρησιμοποιήστε τα για σερβίρισμα των πιάτων με σαλιγκάρια. Στην ευρωπαϊκή κουζίνα υπάρχουν πολλές συνταγές με σαλιγκάρια σε διάφορες σάλτσες, που έχουν ήδη κατακτήσει όλο τον κόσμο.

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος