Κατεψυγμένα σαλιγκάρια κελύφη

Κατεψυγμένα σαλιγκάρια κελύφη από το Snails House

Το εκτροφείο “Snails House” σας προτείνει την χονδρική αγορά κατεψυγμένων σαλιγκαριών με κελύφη. Χάρη στις τεράστιες εκτάσεις του εκτροφείου μας μπορούμε να σας προτείνουμε μια πλούσια ποικιλία από διάφορα προϊόντα με σαλιγκάρι σε μεγάλους όγκους. Το φυσιολογικό και οικολογικά καθαρό περιβάλλον βοηθάει στην αύξηση του όγκου της συγκομιδής και μας δίνει την ευκαιρία να σας προτείνουμε την χονδρική αγορά βιολογικών καθαρισμένων και κατεψυγμένων σαλιγκαριών με κελύφη. Αγοράζοντας από μας, λαμβάνετε ένα προϊόν εγγυημένης υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Χονδρική αγορά κατεψυγμένων σαλιγκαριών με κελύφη

Σε άλλες συνταγές μπορούμε να χρησιμοποιούμε σαλιγκάρια κονσέρβα, σε άλλες – φιλέτα σαλιγκαριού, σε τρίτα χρειαζόμαστε σαλιγκάρια με κελύφη. Μαζεύουμε μεγάλη συγκομιδή και σας προτείνουμε μεγάλες παρτίδες κατεψυγμένων σαλιγκαριών με κελύφη. Πριν από την κατάψυξη υποβάλλονται σε μια υποχρεωτική βιολογική επεξεργασία και καθαρισμό ώστε για να είναι ασφαλή η χρήση τους στην δημιουργία των υπέροχων εδεσμάτων.

Σωστός τρόπος κατάψυξης του εξαιρετικού μεζέ

Τα σαλιγκάρια είναι ένα πολύ ειδικό προϊόν το οποίο δεν μπορεί να υποβληθεί σε επαναλαμβανόμενη κατάψυξη. Συνεπώς, η επαναλαμβανόμενη κατάψυξη απαγορεύεται ρητά. Πριν από την κατάψυξη τα σαλιγκάρια μας περνάνε από όλα τα στάδια της υποχρεωτικής βιολογικής επεξεργασίας, η οποία συμπεριλαμβάνει τον καθαρισμό του εντέρου, το πλύσιμο, την αφαίρεση βλέννας, την στέγνωση και την κατάψυξη στους -18 βαθμούς σε αεροστεγά πακέτα με συνδετήρα ή σε πλαστικά κοντέινερ. Κατά την διάρκεια της κατάψυξη ελέγχουμε την ροή του αέρα και της υγρασίας στην συσκευασία ή σε κοντέινερ για κατάψυξη. Ο κατεψυγμένος μεζές μπορεί να διατηρηθεί για τρία χρόνια σε σωστή θερμοκρασία.

Πώς μαγειρεύουμε τα σαλιγκάρια ποικιλίας κήπου

Πολλοί άνθρωποι ξέρουν να μαγειρεύουν τα σαλιγκάρια a la γαλλικά. Οι συνταγές με σαλιγκάρια είναι πολύ συνηθισμένες στον κόσμο της μαγειρικής. Οι Ευρωπαίοι προτιμούν να χρησιμοποιούν σαλιγκάρια ποικιλίας σταφυλιού με ποικίλες σάλτσες. Το μαγείρεμα των σαλιγκαριών ποικιλίας κήπου με κελύφη είναι πιο κοινό στην Ιταλία, στην Ελλάδα και στην Ισπανία. Από αυτά μαγειρεύουν ραγόυ και σοτέ με μελιτζάνες και ντομάτες. Για να μαγειρέψετε σαλιγκάρια στιφάδο θα χρειαστείτε:
  • 1,5 κιλά Helix Aspersa Muller (κατεψυγμένα με κελύφη),
  • 500 γραμμάρια ώριμων ντοματών,
  • 2 σκελίδες σκόρδο,
  • 1 κόκκινη πιπεριά,
  • 1 χούφτα αλάτι,
  • ελαιόλαδο,
  • ρίγανη,
  • κόκκινη πιπεριά.
Αποψύξτε τα σαλιγκάρια. Πλύνετε τα με ζεστό νερό και στεγνώστε τα σε χαρτοπετσέτα. Τηγανίστε το σκόρδο με ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα, προσθέστε τις ντομάτες κομμένες στα δύο, κλείστε το καπάκι και σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε αλάτι, ρίγανη και άλλα μπαχαρικά. Προσθέστε τα σαλιγκάρια στη σάλτσα, ανακατέψτε και σιγοβράστε για άλλα 5 λεπτά. Σερβίρετε το πιάτο μαζί με οδοντογλυφίδες και πιατάκια για άδεια κελύφη. Λόγω της μικρής διαμέτρου της σπείρας είναι άβολο να τρώγονται με πιρούνια. Το “Snails House” σας προτείνει τα ήδη έτοιμα προϊόντα για περαιτέρω χρήση στην δημιουργία υπέροχων εδεσμάτων.

Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

© "Snails-house", 2016 - 2019, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος