Γρήγορη παραγγελία

Για να κάνετε γρήγορη παραγγελία επιλέξτε το προϊόν και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Helix aspersa Maxima & Helix aspersa Müller τι να καλύτερα τροφοδοτήσει;

Helix aspersa Maxima & Helix aspersa Müller τι να καλύτερα τροφοδοτήσει;Helix — ένα γένος των μαλακίων που ανήκουν στην οικογένεια των Helicidae.  Αυτό το γένος συνδυάζει έναν μεγάλο αριθμό ομάδων σαλιγκαριών που είναι οπτικά παρόμοιες μεταξύ τους. Η πατρίδα των σαλιγκαριών είναι η Ευρώπη και οι περισσότερες από τις περιοχές της Μεσογείου. Διάφορα είδη Helix έχουν εξαπλωθεί σε περισσότερες ηπείρους του κόσμου και θεωρούνται τα παράσιτα για καλλιέργειες, επειδή είναι φυτοφάγα. Το Helix aspersa δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά ο ρόλος τους δεν είναι μόνο αρνητικός.

 

Για την περιοχή μας θεωρείται η συνηθισμένη ποικιλία των σαλιγκαριών – σταφυλένιος. Βρίσκεται σε όλους τους μπροστινούς κήπους, περιβόλια, λιβάδια, γκαζόν, πεδινά. Αλλά τη δημοτικότητά μεταξύ των γαστρονομικών γευμάτων χρησιμοποιούνται Helix Aspersa Maxim και Muller. Με απλά λόγια, ονομάζονται «μεγάλο γκρι» και «μικρό γκρι». Είναι αυτό το είδος χρησιμοποιείται ενεργά για να κάνουν λιχουδιές.

Οι βασικές αρχές της αναπαραγωγής.

Τα μαλάκια  Asper maxim και  Asper muller καλλιεργούνται σε βιομηχανική κλίμακα, στις εκμεταλλεύσεις του ανοικτού ή κλειστού τύπου. Αυτο μπορει να είναι κλουβιά υπαίθριο με μέγιστο τις φυσικές συνθήκες ή κλειστές περιοχές με βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασίας.

Στα κλουβιά, στο ανοιχτό έδαφος, ο γεωργός δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιβίωση των μαλακίων. Την άνοιξη φυτεύονται απαραίτητα φυτά των καλλιεργειών, την οποία τα σαλιγκάρια θα φάει.

Στα κλειστά εργαστήρια του αγροκτήματος οι συνθήκες είναι τελείως άλλους. εδώ έχει δημιουργηθεί  ενα τεχνητό κλίμα  με τη βέλτιστη υγρασία, τη θερμοκρασία και τις διάρκειας φωτεινές ημέρας. Η διατροφή μπορεί να διαφέρει θεμελιωδώς από την τροφοδοσία σε κλωβούς.

Τροφή των μαλακίων.

Σε μεγαλύτερο βαθμό, όλοι οι εκπρόσωποι αυτού του γένους είναι φυτοφάγα και Helix aspersa Maxima, Helix aspersa Müller δεν αποτελούν εξαίρεση. Αυτές καλά πέψη κάθε βλάστηση, σε θέση να φάτε ένα ολόκληρο καρπούζι, κολοκύθα ή κολοκυθάκια σε λίγες ώρες. Διακριτικό χαρακτηριστικό είναι ο τύπος του αγροκτήματος.

Στο ανοιχτό έδαφος, ο αγρότης προετοιμάζει εκ των προτέρων τον τόπο για την επανεγκατάσταση των μαλακίων, καλλιέργεια τα φυτά δημοφιλή μεταξύ  των σαλιγκαριών αυτού του είδους. Ενεργά χρησιμοποιούν την κολλιτσίδα, το τσουκνίδα, την πικραλίδα, το lungwort, το ραπανάκι, το plantain. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φύλλα σταφυλιών, λαχανικά, φρούτα, σύνθετη ζωοτροφή. Η ποιότητα της γης είναι επίσης σημαντική επειδή το μαλάκιο δέχεται πρόσθετα ορυκτά από το έδαφος. Η οξύτητα του εδάφους δεν πρέπει να υπερβαίνει το εύρος των 5,8 — 7,5 pH, και η περιεκτικότητα σε ασβέστιο — όχι λιγότερο από 4%.Helix aspersa Maxima & Helix aspersa Müller τι να καλύτερα τροφοδοτήσει;

Με τέτοιο σύστημα αναπαραγωγής η αναλογία βλάστησης προς σύνθετη ζωοτροφή είναι 70/30. Δηλαδή, η κύρια τροφή είναι φυτική τροφή, η οποία, ταυτόχρονα, λειτουργεί ως καταφύγιο από βροχή, ήλιο, άνεμο, χαλάζι. Αυτό το φαγητό είναι αρκετό ότι οστρακόδερμο κερδίζοντας βάρος.

Οι κλειστές εκμεταλλεύσεις είναι ένας επωαστήρας για των μαλακίων. Εδώ δημιουργούνται οι απαραίτητες συνθήκες ζωοτροφές για την κανονική ζωή. Ο κύριος τύπος τροφοδοσίας είναι σύνθετη ζωοτροφή. Αυτό είναι ένα μείγμα των απαραίτητων συστατικών που επιτρέπουν στο σαλιγκάρι να αναπτυχθεί αρμονικά.

  • ασβέστιο προστίθεται για να σχηματίσει ένα κέλυφος, απο τη ποιότητα του οποίου καθορίζει τη ζωή ενός σαλιγκαριού. Κατά κανόνα, αυτό είναι φυσικό ασβέστιο σε διάφορες εκδόσεις.
  • Πρωτεΐνη. Από αυτό συνιστώσα εξαρτάται ανάπτυξη αχιβάδας, κέρδος βάρους τους.
  • Πρόσθετα συνιστώσα. Αυτό μπορεί να είναι αποξηραμένα βότανα, σπόρους, δημητριακά.

Φυτά με πλούσιο φύλλωμα χρησιμοποιούνται ως συμπληρωματικά τρόφιμα για τη βελτίωση της πέψης και της ποικιλί. Αναλογία τη σύνθετη ζωοτροφή και τη βλάστηση με ένα τέτοιο σύστημα αναπαραγωγής — 70/30. Μόνο τώρα υπάρχει λιγότερη βλάστηση.

Προσκολλώντας σε μια συγκεκριμένη στρατηγική και τύπο αγροκτήματος, μπορείτε να πάρετε ένα καλό αποτέλεσμα, υγιείς απογόνους, γρήγορες περιόδους αποπληρωμής. Γκρίζα σαλιγκάρια είναι σε μεγάλη ζήτηση μεταξύ των καταναλωτών αυτού του προϊόντος. Η γεύση του κρέατος σαλιγκαριού εξαρτώνται από τον τύπο της διατροφής που επιλέγει ο γεωργός.

 

[getsocial app=sharing_bar]

Оставить отзыв

avatar
wpDiscuz

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: